De voordelen van Woonbeton
als bedrijfsvloer

Een zowel moderne als tijdloze vloer
 Naadloos en daarom zeer onderhoudsvriendelijk
 Verkrijgbaar in iedere kleur
Krasbestendig en waterdicht
 Een duurzame vloer die jarenlang meegaat

Woonbeton voor de zakelijke markt

Een woonbetonvloer is een zeer veelzijdige vloer en daarom uitermate geschikt voor een zakelijke omgeving. Dankzij het eigentijdse, robuuste uiterlijk en de duurzaamheid worden betonnen vloeren dan ook regelmatig toegepast in winkels, kantoren, opslagplaatsen, showrooms en horecagelegenheden.

Woonbeton is ruim inzetbaar

Of u nu een eenmanszaak, mkb-er of eigenaar van een groot internationaal bedrijf bent; woonbeton is voor iedere zakelijke ruimte een ware toevoeging en kan dankzij de verschillende opties worden afgestemd op elk interieur.

Woonbeton voor uw winkel

Een vloer in de winkel dient eenvoudig schoongemaakt te kunnen worden, lang mooi te blijven en er prachtig uit te zien. Met een woonbetonvloer heeft u een slijtvaste, onderhoudsarme vloer die uw winkelpand een stoere en industriële uitstraling geeft.

Woonbeton in de horeca

Bij een horecavloer is het van belang dat deze gemakkelijk en snel schoongemaakt kan worden én lang meegaat. Een woonbetonvloer is naadloos en daarom eenvoudig schoon te maken. Vuilresten en stof hebben bovendien geen kans om zich te nestelen waardoor de hygiëne wordt gewaarborgd.

Woonbeton als industrievloer

In werkplaatsen moet de vloer een hoge belasting aankunnen. Ook dient de vloer geluiddempend en bestand tegen chemische middelen te zijn. Met een woonbetonvloer heeft u een sterke vloer die perfect is voor garages, showrooms, werkplaatsen en andere soortgelijke industriële ruimtes.

Woonbeton op kantoor

Doordat woonbeton trendy, stijlvol, representatief, tijdloos en geluiddempend is, is deze perfect toe te passen in kantoorruimtes. Bij 4Floorz Betonvloeren hebben wij dan ook al vele kantoren en bedrijfspanden voorzien van een eigentijdse woonbetonvloer.

Meer informatie over woonbeton zakelijk

Bij 4Floorz Betonvloeren zijn we ware specialisten op het gebied van beton vormgeving. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van woonbeton.

We hebben al vele zakelijke klanten mogen voorzien van een woonbetonvloer; wordt u de volgende?