De voordelen van Woonbeton
voor particulieren

Een onderhoudsvriendelijke en slijtvaste vloer
 Naadloze afwerking waardoor stof eenvoudig wordt verwijderd
 Beschikbaar in alle kleuren
Eenvoudig te combineren met vloerverwarming
 Vocht- en vuilafstotend

Woonbeton voor particulieren

Met een woonbetonvloer geeft u de desbetreffende ruimte een minimalistisch en eigentijds karakter. Dankzij de naadloze afwerking zorgt een betonnen vloer bovendien voor een ruimtelijk effect, waardoor deze tevens perfect is voor kleine ruimtes.

Naast de prachtige uitstraling brengt een woonbetonvloer ook voordelen met zich mee. Zo is deze duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk.

Extra opties woonbeton

Naast de standaard topcoating die de woonbetonvloer slijtvast maakt, is het ook mogelijk extra eigenschappen aan de vloer toe te voegen. Zo kunt u ervoor kiezen door ons een antislip-, antistatische- of een geluiddempende laag aan te laten brengen. Ook is het een optie de vloer bestand te maken tegen chemische middelen.

Heeft u speciale wensen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie over woonbeton voor particulieren.

Woonbeton voor particulieren is ruim inzetbaar

Naast dat woonbeton vaak terug te vinden is in woningen, wordt het ook regelmatig toegepast in tuinen. Zo is het mogelijk er een terras of oprit mee te creëren.

Meer informatie over een woonbetonvloer

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een vloer van woonbeton, dan gaan we graag kosteloos met u in gesprek. We bespreken dan uw wensen op het gebied van kleur, structuur en eigenschappen (waterafstotend, slijtvast etc.).

Naar aanleiding van dit gesprek stellen wij geheel vrijblijvend een offerte op. Bent u enthousiast? Dan wordt er een datum ingepland en kunt u uitkijken naar het moment waarop de woonbetonvloer onderdeel zal zijn van uw woning en/of tuin.

Benader ons geheel vrijblijvend

Wilt u graag meer informatie over woonbeton of het laten plaatsen ervan? Benader ons dan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier. Bij 4Floorz Betonvloeren vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

 

Naast woonbeton voor particulieren maken wij ook woonbetonvloeren voor kantoren en showrooms.