Woonbeton kleuren

Woonbeton kan in werkelijk iedere kleur worden geleverd, waardoor u een vloer kunt kiezen die perfect aansluit op uw interieur. Wilt u graag de welbekende betonlook, dan kunt u kiezen uit de vele naturel- en grijstinten.

Wilt u een woonbetonvloer die eruit springt en anders is dan gebruikelijk? Bij 4Floorz Betonvloeren kunnen wij alle RAL en NCS kleuren mengen zodat u de kleur krijgt die u in gedachte heeft.

Ral-kleuren

RAL is een coderingssysteem waarmee kleuren worden gedefinieerd. Er zijn meer dan 200 RAL kleuren beschikbaar en het is mogelijk het woonbeton in één van deze kleuren te storten.

Heeft u een bepaalde kleur op het oog? Laat het ons zien. Wij zoeken graag voor u uit om welke RAL kleur het gaat. Komt de door u gewenste kleur niet voor in het RAL coderingssysteem, dan komen we uit bij de NCS kleuren

NCS-kleuren

Dankzij het NCS – Natural Color System – zijn wij in staat daadwerkelijk iedere gewenst kleur te ontwikkelen. Met het systeem lezen wij de gewenste kleur volledig uit. Zo wordt er gekeken naar de hoeveelheid zwart, de kleurigheid en de verhouding tussen de elementaire kleuren. Dit klinkt ingewikkeld, maar na deze test zijn wij in staat uw kleur exact te bepalen en aan te maken.

Kleurnuances

Doordat woonbeton wordt gemaakt van natuurlijke materialen kunnen er kleurnuances in de vloer optreden. Kiest u voor een woonbetonvloer in de kleur antraciet, dan is het mogelijk dat er lichtere en donkere tinten antraciet aanwezig zijn.

Meer informatie over de woonbetonvloer kleuren

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en heeft u een kleur op het oog die u graag zou willen terugzien in een woonbetonvloer? Neem dan nu contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.