De kosten van een Woonbetonvloer

Iedereen die geïnteresseerd is in een woonbetonvloer wil weten wat het kost. Logisch. Echter is het voor ons onmogelijk dit op voorhand aan te geven, aangezien we rekening moeten houden met diverse factoren.
Bij 4Floorz Betonvloeren maken wij na een gesprek, waarin we uw wensen in kaart brengen en de ruimte observeren, kosteloos een vrijblijvende offerte op maat.

Prijsbepaling woonbetonvloer

De prijsbepaling van een woonbetonvloer is afhankelijk van verschillende aspecten. De twee belangrijkste factoren zijn de grootte van het vloeroppervlak en de staat van de ondervloer.

Heeft de ondervloer weinig of geen voorbehandeling nodig, dan zal de offerte aanzienlijk lager zijn dan wanneer deze volledig geëgaliseerd dient te worden.

De dikte speelt een rol

De dikte van een woonbetonvloer varieert tussen 6 en 10 centimeter. Hoe dunner de vloer, hoe gunstiger de offerte zal uitvallen. De staat van de ondervloer bepaalt uiteindelijk de dikte van het laag woonbeton. Hoe slechter de staat van de ondervloer is, hoe dikker het laag woonbeton dient te zijn om een sterke en duurzame vloer te realiseren.

Het aantal vierkante meters

Naast de dikte van de vloer is natuurlijk ook het aantal vierkante meter bepalend voor de prijs. Heeft u een groter vloeroppervlak, dan zal de uiteindelijke prijs per m2 lager zijn aangezien er vaste kosten in rekening worden gebracht voor het transport en personeel.

Kleur bekennen

De prijs voor een betonvloer is tevens afhankelijk van de door u gewenste kleur. Bent u geïnteresseerd in een betonvloer met een ongebruikelijke kleur, dan zal de prijs hoger uitvallen doordat wij een extra supplement aan het betonmengsel dienen toe te voegen.

De vorm van de ruimte

Woonbeton is eenvoudiger aan te brengen in een ruimte die vierkant is. Heeft u een ruimte die aparte hoeken en vormen bevat, dan is met name het schuren, impregneren en sealen een tijdrovende klus.

Informatie over de kosten van een woonbetonvloer

Zou u graag een nieuwe vloer willen en bent u nieuwsgierig naar de prijs van een woonbetonvloer? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag kosteloos bij u langs, zodat we een vrijblijvende offerte kunnen uitbrengen.