De voordelen van een woonbetonvloer

Een duurzame, eigentijdse vloer voor uw woning of bedrijf
 Een vloer die volledig aan te passen is op uw wensen
 Zeer geschikt voor mensen met een allergie
Eenvoudig schoon te maken en onderhouden
 Brandvertragend, kras- en slijtvast

Woonbeton

Kiest u voor woonbeton, dan kiest u voor een eigentijdse en multifunctionele betonvloer waarvan u jarenlang plezier heeft.

Woonbeton voor iedere ruimte

Woonbeton is inzetbaar voor verschillende doeleinden en is geschikt voor zowel huizen als bedrijfspanden. Dankzij de hygiënische eigenschappen is een woonbetonvloer perfect voor kantoorruimtes, horecagelegenheden, winkels en fabriekshallen, maar dankzij de trendy uitstraling staat de vloer ook prachtig in een woonkamer, hal, keuken of badkamer.

Woonbeton is veelzijdig; neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

De finishing touch

Door middel van het gebruik van coatings, impregneermiddelen en oliën kunnen er praktische eigenschappen aan een woonbetonvloer worden toegevoegd.

Wilt u een krasbestendige, slijtvaste of een antislip vloer? Of vindt u het belangrijk dat deze vloeistofdicht en chemisch bestendig is? Wat uw wensen ook zijn, bij 4Floorz Betonvloeren maken we vloeren die er perfect op aansluiten.

Wat kost een woonbetonvloer?

Op deze vraag kunnen wij helaas geen eenduidig antwoord geven. De kosten van een vloer zijn volledig afhankelijk van verschillende factoren. Wij houden bij het berekenen van de prijs rekening met het aantal vierkante meters, het type ondergrond, de gewenste kleur en afwerking.

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een woonbetonvloer, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Met woonbeton zijn de mogelijkheden eindeloos

Denkt men aan een betonnen vloer, dan wordt er al snel gedacht aan een grijzige vloer. Niets is echter minder waar. Bij 4Floorz Betonvloeren maken we woonbetonvloeren in verschillende kleuren. Zo kunt u naast de industriële kleuren zwart, wit of grijs kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet. Ook kunnen we diverse vormen in het beton verwerken én verschillende kleuren met elkaar combineren. Zo maakten we in het verleden al diverse bedrijfslogo’s en een schaakbord in een woonbetonvloer.

Heeft u een creatief idee? Ons team van specialisten voert het graag voor u uit.

Woonbetonvloer met vloerverwarming

Een woonbetonvloer is ideaal te combineren met vloerverwarming, doordat het egale beton de warmte gelijkmatig over de ruimte verdeelt. Op deze manier wordt uw woning energiezuinig opgewarmd wat zal resulteren in een lagere energierekening.

Stijlvol woonbeton van een hoge kwaliteit

Iedere woonbetonvloer behandelen we met een schuurmachine en een speciale sealer, zodat de toplaag goed wordt afgesloten. Hierdoor is iedere vloer naadloos en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Tevens is de vloer eenvoudig te onderhouden en ontzettend duurzaam, waardoor u er lang en zorgeloos van kunt genieten.

Veelgestelde vragen over woonbeton

Wat is woonbeton?

Woonbeton is een natuurlijke vloer, gemaakt van cement, pigment, water en mineralen. De vloer is volledig naadloos en verkrijgbaar in alle kleuren.

Wat zijn de voordelen van woonbeton?

Woonbeton is zowel kras-, slijt-, als kleurvast en bestand tegen vocht. De vloer is ontzettend gebruiksvriendelijk, duurzaam en eenvoudig schoon te maken. Doordat de vloer naadloos is, kan stof zich nergens nestelen waardoor deze erg geschikt is voor mensen met een allergie.

Kan woonbeton over mijn huidige vloer worden gelegd?

Ja, dit is mogelijk mits de ondervloer geheel vlak en gedroogd is.

Is het mogelijk mijn bestaande woonbetonvloer door jullie te laten renoveren?

Jazeker. Bij 4Floorz Betonvloeren houden wij ons ook bezig met het renoveren, egaliseren en vlinderen van bestaande (woon)betonvloeren.

Kan een vloer geseald worden?

Ja dit is mogelijk. Het sealen van de vloer gebeurt door middel van een 2 componenten laag.

Zijn er ook nadelen aan een betonvloer?

Het nadeel van een betonnen vloer is dat deze krimpscheuren kan gaan vertonen. Bij 4Floorz Betonvloeren proberen we dit met het gebruik van fijngrind in het beton te voorkomen. De kans op scheuren vermindert hierdoor aanzienlijk, maar kan helaas niet worden uitgesloten.

4Floorz Betonvloeren is dé specialist op het gebied van betonvormgeving. Wilt u meer informatie over het laten maken van een woonbetonvloer en alle mogelijkheden? Benader ons dan geheel vrijblijvend telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier.