Vloerverwarming

Met onze vloerverwarming zit u er heerlijk warm bij.

Heeft u een nieuwe woning gekocht en wilt u deze graag voorzien van vloerverwarming of wilt u uw huidige woning verrijken met comfortabele vloerverwarming? Bij 4Floorz Betonvloeren klaren wij de klus graag voor u.

Het vloerverwarming totaalpakket

Bij het leggen van vloerverwarming komt veel kijken. De vloer dient te worden uitgehakt, de verwarming te worden geïnstalleerd, waarna de vloer weer dient te worden hersteld. Met ons Vloerverwarming Totaalpakket regelen wij dit gehele proces voor u; van het begin tot het eind.

Het grote voordeel hiervan is, dat u slechts één aanspreekpunt heeft. Er hoeft geen rekening te worden gehouden met de planning van meerdere bedrijven, zodat alle handelingen achter elkaar worden uitgevoerd. Op deze manier kunt u binnen de kortste keren genieten van uw vloerverwarming.

Het aanleggen van de vloerverwarming

Bij 4Floorz Betonvloeren leiden we het gehele proces in goede banen zodat u nergens omkijken naar heeft. Zo regelen we o.a. de benodigde materialen, leggen de vloerverwarming aan, voegen de zandcementdekvloer toe en storten de betonvloer.

 

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van vloerverwarming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie.

Vloerverwarming aan laten leggen? 4Floorz Betonvloeren klaart de klus graag voor u.