4floorz betonvloeren

4Floorz Betonvloeren is zowel nationaal als internationaal actief en gespecialiseerd in betonvormgeving. Naast het maken van betonnen vloeren en terrassen houden we ons ook bezig met het aanleggen van vloerverwarming.

Hard werken en wensen realiseren; dat is waar wij voor staan

We zijn dan ook niet in het bezit van een 9 tot 5 mentaliteit en keren na het afronden van een opdracht pas voldaan huiswaarts als de klant achterblijft met een enorme glimlach op het gezicht.

Zowel nieuwe als bestaande vloeren pakken we aan

Heeft u een betonnen vloer die toe is aan een opknapbeurt? Wij houden ons naast het aanleggen van nieuwe betonvloeren ook bezig met het egaliseren, renoveren en vlinderen van bestaande vloeren.

Het vloerverwarming totaalpakket

Bent u toe aan een nieuwe vloer en zit u erover te denken tevens voor vloerverwarming te kiezen? Een betonnen vloer is perfect te combineren met vloerverwarming, omdat deze de warmte perfect verdeelt over de ruimte.

Met ons Vloerverwarming Totaalpakket nemen wij het gehele proces onder onze hoede; van het frezen van de leidingen tot het afwerken van de vloer.

Vloerfanaten

Naast het aanleggen of renoveren van vloeren, kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van zandcementvloeren, cementdekvloeren, tegelvloeren en het laten egaliseren van bestaande vloeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een betonnen vloer, woonbeton, terras of vloerverwarming? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.