De voordelen van een Kiftbetonvloer

Een duurzame, eigentijdse vloer voor uw woning of bedrijf
 Een vloer die volledig aan te passen is op uw wensen
 Zeer geschikt voor mensen met een allergie
Eenvoudig schoon te maken en onderhouden
 Brandvertragend, kras- en slijtvast

kiftbeton

Kiest u voor kiftbeton, dan kiest u voor een eigentijdse en multifunctionele betonvloer waarvan u jarenlang plezier heeft.

Kiftbeton voor iedere ruimte

Kiftbeton is inzetbaar voor verschillende doeleinden en is geschikt voor zowel huizen als bedrijfspanden. Dankzij de hygiënische eigenschappen is een kiftbetonvloer perfect voor kantoorruimtes, horecagelegenheden, winkels en fabriekshallen, maar dankzij de trendy uitstraling staat de vloer ook prachtig in een woonkamer, hal, keuken of badkamer.

Kiftbeton is veelzijdig; neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

De finishing touch

Door middel van het gebruik van coatings, impregneermiddelen en oliën kunnen er praktische eigenschappen aan een kiftbetonvloer worden toegevoegd.

Wilt u een krasbestendige, slijtvaste of een antislip vloer? Of vindt u het belangrijk dat deze vloeistofdicht en chemisch bestendig is? Wat uw wensen ook zijn, bij 4Floorz Betonvloeren maken we vloeren die er perfect op aansluiten.

Wat kost een kiftbetonvloer?

Op deze vraag kunnen wij helaas geen eenduidig antwoord geven. De kosten van een vloer zijn volledig afhankelijk van verschillende factoren. Wij houden bij het berekenen van de prijs rekening met het aantal vierkante meters, het type ondergrond en de gewenste afwerking.

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een kiftbetonvloer, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een levendige vloer met kiftbeton

Denkt men aan een betonnen vloer, dan wordt er al snel gedacht aan een strak grijze vloer. Met kiftbeton wordt daar leven in gebracht. 4Floorz Betonvloeren maakt kiftbeton met een unieke techniek waarbij vleugen in de vloer zichtbaar worden en de vloer juist een levendige uitstraling krijgt. Afhankelijk van uw wensen kunnen deze vleugen groter of kleiner gemaakt worden waardoor het geheel rustiger of juist drukker wordt. Bij kiftbeton kunt u kiezen uit verschillende tinten grijs.

 

Kiftbetonvloer met vloerverwarming

Een kiftbetonvloer is ideaal te combineren met vloerverwarming, doordat het egale beton de warmte gelijkmatig over de ruimte verdeelt. Op deze manier wordt uw woning energiezuinig opgewarmd wat zal resulteren in een lagere energierekening.

Stijlvol kiftbeton van een hoge kwaliteit

Iedere kiftbetonvloer behandelen we met een schuurmachine en een speciale sealer, zodat de toplaag goed wordt afgesloten. Hierdoor is iedere vloer naadloos en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Tevens is de vloer eenvoudig te onderhouden en ontzettend duurzaam, waardoor u er lang en zorgeloos van kunt genieten.

Veelgestelde vragen over woonbeton

Wat is kiftbeton?

Kiftbeton is een natuurlijke vloer, gemaakt van cement, pigment, water en mineralen. De vloer is volledig naadloos en verkrijgbaar verschillende tinten grijs. Kiftbeton heeft zichtbare maar wel gladde vleugen.

Wat zijn de voordelen van kiftbeton?

Kiftbeton is zowel kras-, slijt-, als kleurvast en bestand tegen vocht. De vloer is ontzettend gebruiksvriendelijk, duurzaam en eenvoudig schoon te maken. Doordat de vloer naadloos is, kan stof zich nergens nestelen waardoor deze erg geschikt is voor mensen met een allergie.

Kan kiftbeton over mijn huidige vloer worden gelegd?

Ja, dit is mogelijk mits daar genoeg ruimte voor is en er al een beton- of zandcementvloer ligt. De minimale dikte van een kiftbetonvloer is dan 3 cm dik.

Is het mogelijk mijn bestaande kiftbetonvloer door jullie te laten renoveren?

Jazeker. Bij 4Floorz Betonvloeren houden wij ons ook bezig met het renoveren, egaliseren en vlinderen van bestaande (woon)betonvloeren.

Kan een vloer geseald worden?

Ja dit is mogelijk. Het sealen van de vloer gebeurt door middel van een 2 componenten laag.

Zijn er ook nadelen aan een betonvloer?

Het nadeel van een betonnen vloer is dat deze krimpscheuren kan gaan vertonen. Bij 4Floorz Betonvloeren proberen we dit met het gebruik van fijngrind in het beton te voorkomen. De kans op scheuren vermindert hierdoor aanzienlijk, maar kan helaas niet worden uitgesloten.

4Floorz Betonvloeren is dé specialist op het gebied van betonvormgeving. Wilt u meer informatie over het laten maken van een woonbetonvloer en alle mogelijkheden? Benader ons dan geheel vrijblijvend telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier.