Waarom een betonvloer inclusief vloerverwarming?

Een betonvloer met vloerverwarming van hoge kwaliteit
 Een aantrekkelijke pakketprijs doordat werkzaamheden worden gecombineerd
 Een vast aanspreekpunt gedurende het gehele project
 Kortere projectduur doordat wij het gehele proces zelf coördineren en uitvoeren
 Een team van specialisten dat altijd streeft naar perfectie

Betonvloer inclusief vloerverwarming

Een betonvloer laten plaatsen? Denk dan na over de optie vloerverwarming. U bespaart kosten wanneer u besluit direct vloerverwarming te laten verwerken in de nieuwe vloer én ervaart slechts één keer overlast van de werkzaamheden die ermee gepaard gaan.

Bij 4Floorz Betonvloeren verzorgen wij het gehele proces van het begin tot het eind. Op deze manier heeft u één aanspreekpunt en weet u te allen tijde waar u aan toe bent.

Wanneer u ervoor kiest ons in te schakelen voor het laten plaatsen van een betonvloer met vloerverwarming, dan brengt dit bovenstaande voordelen met zich mee.

Betonvloer met verwarming aanleggen? Fluitje van een cent

Bij 4Floorz Betonvloeren zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Voor ons is het afleveren van een strakke, gladde vloer dan ook in een mum van tijd geregeld. Wilt u door ons een betonvloer laten maken, dan neemt dat proces vanaf het moment dat we in uw huis van start gaan ongeveer twee dagen in beslag.

Ieder project begint met een kennismakingsgesprek waarin uw wensen worden besproken en een inspectie van de ruimte. Op basis hiervan maken wij een plan van aanpak. Onze werkwijze ziet er globaal als volgt uit:

  1. Het leidingwerk van de verwarming aanleggen
  2. Plaatsen van de verdeler
  3. De vloer wordt op druk gezet
  4. De betonvloer wordt aangebracht

Vloerverwarming levert geld op

Natuurlijk, het kost geld om vloerverwarming aan te leggen, maar het levert op de lange termijn juist geld op. Vloerverwarming zorgt ervoor dat de warmte beter wordt verdeeld over de ruimte, waardoor u minder hoeft te stoken en de hoogte van uw energienota zal dalen. Daarnaast profiteert u het gehele jaar door van warme voeten en voorkomt de vloerverwarming droge lucht waardoor er een gezonder leefklimaat ontstaat.

Informatie over een betonvloer met vloerverwarming

Wilt u meer weten over de voordelen van een betonvloer met vloerverwarming of bent u er al vrij zeker van dat u het zelf wilt ervaren? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch, per e-mail of via het contactformulier bereikbaar. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.