De voordelen van een betonvloer

Duurzaam en slijtvast
 Onderhoudsvriendelijk
 Brandvertragend en geluiddempend
 Geschikt voor mensen met een allergie
 Zowel eigentijds als tijdloos

Betonvloer

Met een betonvloer geeft u uw woning of bedrijfspand een stoere, tijdloze uitstraling. Naast het robuuste uiterlijk is de vloer bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Stof en vuil kunnen zich dankzij het gebrek aan naden nergens nestelen waardoor de vloer zeer geschikt is voor mensen met een allergie. Een betonvloer kan daarnaast eenvoudig worden gecombineerd met vloerverwarming; met ons totaalpakket regelen wij alles tot in de puntjes.

Vrijblijvend advies betonvloer

Bij 4Floorz Betonvloeren werken enkel vloerspecialisten. Wij geven u graag een uitgebreid advies over de vele mogelijkheden en stellen geheel vrijblijvend een offerte op maat op. Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij ontzettend belangrijk en daarom komen we graag kosteloos bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op en/of vraag een offerte aan. Wij streven ernaar ieder bericht op korte termijn te beantwoorden. Wij zijn tevens telefonisch te bereiken.

Kiftbeton

Wij leveren strakke, naadloze betonvloeren die volledig afgestemd kunnen worden op uw specifieke wensen.

Woonbeton

Kiest u voor woonbeton, dan kiest u voor een eigentijdse en multifunctionele betonvloer waarvan u jarenlang plezier heeft.

Beton Terras

Met een betonnen terras geeft u uw tuin en huis een moderne uitstraling

Prijsopgave betonvloer

Een eenduidig antwoord op de vraag – wat kost een betonvloer – bestaat niet. De prijs is afhankelijk van diverse factoren. Zo houden wij rekening met de grootte en de vorm van het vloeroppervlak, de gewenste kleur en of u er vloerverwarming in wilt verwerken.

Een prijsopgave is om deze redenen altijd op maat. Wij komen graag bij u langs om de ruimte in het echt te aanschouwen en brengen op basis van onze bevindingen geheel vrijblijvend een offerte uit.

Betonvloeren veroveren de markt

Waar men vroeger enkel betonvloeren in bedrijfshallen en winkels zag, ziet men ze nu echt overal opduiken. In woonkamers, badkamers, keukens en kantoorpanden; betonvloeren worden steeds geliefder. In onze ogen is dit niet gek. Betonvloeren zien er niet enkel prachtig uit, ze zijn ook ontzettend gebruiksvriendelijk en duurzaam. Het maakt daarbij niet uit of u een speciale kleur of unieke vorm wilt laten gieten. Bij 4Floorz Betonvloeren creëren wij een betonvloer die volledig op uw wensen en budget aansluit.

De Mogelijkheden zijn eindeloos

Iedere vloer kan behandeld worden met coatings, impregneermiddelen en oliën waardoor het door u gewenste resultaat kan worden behaald.

  • Wilt u een krasbestendige of slijtvaste betonvloer?
  • Een antislip of antistatische betonvloer?
  • Een vloeistofdichte of chemisch bestendige betonvloer?

Wat u ook wilt, wij weten als geen ander hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Enthousiast? Benader ons telefonisch of door middel van het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden.

Betonvloeren in verschillende prijsklassen

Er zijn diverse soorten betonvloeren beschikbaar in verschillende prijscategorieën.

Woonbeton

Woonbeton is de populairste betonvloer en tevens een zeer betaalbare variant. Deze betonvloer is zo geliefd, omdat de mogelijkheden oneindig zijn. Zo kunt u kiezen uit alle kleuren van de regenboog en is het mogelijk er patronen en vormen in te verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schaakbord of bedrijfslogo.

Iedere woonbetonvloer wordt door ons afgewerkt met een schuurmachine en een speciale sealer, die ervoor zorgen dat deze vlekbestendig is.

beton-floor

Beton-Floor wint ieder jaar in populariteit. Dit nieuwe, specialistische woonbeton heeft een steenachtige structuur die de vloer een luxueuze uitstraling geeft. De vloer kan bovendien zeer gepersonaliseerd worden opgeleverd, aangezien u kunt kiezen uit een groot assortiment kleuren, pigmenten en structuren.

Doordat Beton-Floor waterdicht is, is deze zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Ook is het perfect in te zetten voor wanden, buitenterrassen en woonkamers.

Kift Beton

Bent u op zoek naar de meest betaalbare betonvloer die er ondanks de prijs fantastisch uitziet? Dan is Kiftbeton een goede optie. Kiftbeton heeft ten opzichte van een zandcementvloer veel voordelen: de vloer kan strakker worden gelegd, is vlakker en duurzamer.

Bij een vloer van Kiftbeton is het ook mogelijk de kleur te bepalen. Wij maken de vloer net als de bovengenoemde vloeren vloeistofdicht, waardoor er geen vet en vuil in kan trekken.

Betonvloeren laten renoveren of vlinderen

Naast het vervaardigen van nieuwe betonvloeren houden wij ons ook bezig met het renoveren, egaliseren of vlinderen van vloeren. Heeft u een betonnen vloer die wel een onderhoudsbeurt c.q. opfrisser kan gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Een vloer van woonbeton, beton-floor of kiftbeton? Wij maken kwaliteit betonvloeren in allerlei soorten en maten voor een betaalbare prijs.