De voordelen van een beton terras

 Onderhoudsvriendelijk en duurzaam
 Waterafstotend
 Flexibel aan te leggen met diverse afwerkingsmogelijkheden
Zowel eigentijds als tijdloos
 Een luxueus verlengstuk van uw woning

Beton terras zwembad

Een zwembad komt prachtig tot zijn recht wanneer deze is voorzien van een beton terras. Een betonnen terras heeft weinig onderhoud nodig en is duurzaam, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Bovendien is het door middel van speciale bewerkingen mogelijk de uitstraling te creëren die u voor ogen heeft. Bij 4Floorz Betonvloeren gaan we graag met u om de tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoudsvriendelijk

Doordat een betonnen terras wordt gegoten, is deze volledig naadloos. Onkruid heeft om deze reden geen kans tussen de voegen te groeien. Kiest u ervoor het terras door ons te laten behandelen met een speciale sealer of impregneermiddel, dan is deze tevens optimaal beschermd tegen innesteling van vuil.

Iedere vorm is mogelijk

Beton is een flexibel natuurproduct, dat in iedere vorm kan worden gegoten. Het is tevens mogelijk het op verhogingen, schuine vlakken en trappen aan te brengen, waardoor er één geheel ontstaat. Hierdoor kunnen wij uw zwembadterras exact vormen zoals u dat wenst. Naast de vorm kunt u ook de kleur en de afwerking bepalen.

Dilataties

Naast het kiezen van een structuur kunt u ook een motief uitkiezen. Zo kunnen we bij 4Floorz Betonvloeren schijnvoegen in het beton zagen, waardoor er een tegelmotief ontstaat. Op deze manier heeft u de voordelen van beton én de uitstraling van een traditioneel tegelterras.

 

Meer informatie over een beton terras voor uw zwembad

Bent u geïnteresseerd in een betonnen terras rondom uw zwembad en op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.