De voordelen van een beton terras

 Naadloos gelegd waardoor onkruid en vuil geen kans maken
 Een sterke vloer die niet vatbaar is voor vorst
 Aan te passen op uw wensen
 Keuze uit verschillende afwerkingen zoals namaakvoegen 
 Uw huis en tuin volledig op elkaar afgestemd

Beton terras

Met een betonnen terras geeft u uw tuin en huis een moderne uitstraling. Naast het prachtige uiterlijk is een terras van beton bovendien onderhoudsvriendelijk, omdat deze naadloos is en onkruid er niet doorheen kan groeien. Bij 4Floorz Betonvloeren maken we betonnen terrassen met verschillende afwerkingen, zodat deze altijd perfect aansluiten op het interieur en exterieur van iedere woning. Op deze manier vormen de tuin en het huis één geheel.

Wist u dat het mogelijk is de betonnen vloer van binnenuit door te laten lopen in de tuin? De mogelijkheden zijn eindeloos, vraag er gerust naar.

Diverse structuren zijn mogelijk

Kiest u voor een beton terras, dan kunt u naast de kleur ook kiezen voor een specifieke afwerking.

Glad beton terras

Een glad beton terras ziet men vaak terug in parkeergarages, fabriekshallen, fitnesscentra, terrassen en andere soortgelijke locaties waar een vlakke betonvloer praktisch of noodzakelijk is. Een glad beton terras wordt ook wel een gevlinderde industriële betonvloer genoemd.

Kleuren betonnen terras

Bij een betonnen terras is het net als bij woonbeton mogelijk de kleur te kiezen. U heeft de keuze uit diverse kleuren, zodat u zelf kunt bepalen hoe uw terras eruit komt te zien. Indien gewenst brengen wij hierin reliëf aan, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het terras van beton wordt altijd voorzien van een sealer, zodat de kleur mooi blijft en deze eenvoudig is schoon te maken.

beton terras met Dilataties

Bij een betonnen terras is het mogelijk om door middel van inzagingen een tegelmotief aan te brengen in uw terras in de door u gewenste maat.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een beton terras in uw tuin of weet u al precies wat u wilt? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.